CHIP TUNING

Välkommen till en helt annan värld

Upptäck en helt ny körupplevelse. Mer effekt, högre vridmoment, superbt mellanregister, starkare acceleration och snabbare respons: du kommer älska karaktären RaceChip tuning kommer ge din bil.

Kom åt din bils kraftreserv. RaceChip tuning vrider inte bara upp allt till max – den optimerar på ett intelligent sätt inom motorns inbyggda begränsningar.

Din motor har en kraftreserv. Lås upp dess fulla potential med RaceChip. Varför har modeller producerade av samma tillverkare med samma motorvolym och antal cylindrar olika effektuttag? För att ofta nuförtiden är det bara styrsystemet som skiljer sig en modell till en annan. Hårdvaran är samma – det är mjukvaran som gör skillnaden.

RaceChip’s elektroniska trim fungerar under samma princip. Det betyder att vi plockar fram den fulla potentialen ur din motor som hjälper dig njuta av den ökade prestandan i din bil till en bråkdel av kostnaden du annars hade fått betala.

Även om du har en kraftfull motor redan original, har ingenjörerna byggt in reserver för klimatförutsättningar och bränslekvaliteter runtom i världen. Motoroptimering av RaceChip kan utnyttja dessa reserver för att ge dig en spännande upplevelse i din bil. Med en uppgradering av RaceChip, får bilen i regel mer effekt än nästkommande bilmodell till en bråkdel av kostnaden.

 

Funktion-installation

Plug & Play installation – Absolut senaste teknologin
Extremt sofistikerat i teknik och funktion

Ökad prestanda likt original uppgraderingar
Mjukvaruoptimering är nyckeln

Numera bygger tillverkarna bara ett fåtal motorer som sedan får olika effektuttag genom motorstyrningen, samma hårdvara men olika mjukvara. Vi på RaceChip är absoluta experter på optimering av mjukvaran. Datan från ECU läses ut av vår mjukvara och optimeras individuellt. På detta sätt kan du glädjas åt en effektökning upp mot 30%.

Vi använder oss bara av den tillgängliga kraftreserven och håller oss inom toleranserna, vilket är viktigt om din bil ska hålla på sikt. Existerande system som motorskydd förblir helt intakt. Enkelt. Testat. Säkert. RaceChip.

Komplicerad motor teknologi. Enkel installation.
Installera RaceChip själv på bara några minuter.
RaceChip Plug & Drive: Du kan installera alla dina trimboxar enkelt utan någon förkunskap eller specialverktyg. Du behöver bara 10-15 minuter. Se själv i en av installations guiderna i vårt exempel.

Laddar...