Laddar...

SOMMARKAMPANJ!
25% rabatt på alla GTS boxar fram till 7/8-2024.
Använda rabattkod RACE25

 

 

 

 

Försäjningsvillkor

Dessa villkor (nedan ”Användarvillkor Kunder”) gäller för kunders (nedan Kund) köp av varor från MD Konsult AB (org.nr.556870-3093, nedan RaceChip) från hemsidan Racechipsweden.se (nedan Webshopen) och för Kundens nyttjande av RaceChip installationstjänst (nedan RaceChip Installation). Villkoren avser såväl fysisk person (nedan Privatkund) som juridisk person (nedan Företagskund). Genom att registrera ett kundkonto på RaceChip webbsida (nedan Min sida), antingen av Kunden själv i samband med beställning eller av RaceChip i samband med Kundens beställning godkänner Kund vid var tid gällande Kundvillkor för Webbshopen och för Racechip Installation ett bindande avtal uppstår mellan Kunden och RaceChip. RaceChip har rätt att ensidigt ändra ”Användarvillkor Kunder”. Eventuella förändringar träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att ändrade villkor har meddelats Kund genom att ha hållits tillgängliga på Racechipsweden:s webbsida www.racechipsweden.se (nedan Webbsidan). Kopia av vid var tid gällande Kundvillkor sänds även till Kunden senast vid leverans av Varan.

För att kunna registrera Min sida måste Kund vara 18 år eftersom Racechipsweden.se inte säljer varor eller tjänster till person under 18 år. Genom att registrera Min sida intygar Kund att de uppgifter som Kund lämnar om sig själv är sanna och riktiga. Min sida är personlig och varje Kund får således bara skapa ett konto. Det är inte tillåtet att ange eller använda annan persons e-postadress.

I samband med registrering av Min sida väljs ett lösenord. Kund ansvarar för att lösenord till Min sida förvaras säkert, inte ges ut till någon annan och inte kommer i orätta händer. Om Kund glömmer lösenordet kan Kund beställa ett nytt. Om Kund misstänker att lösenordet har missbrukats, ska Kund kontakta Skruvat.se som kan spärra lösenordet och ge Kund ett nytt.

På Webbsidan finns funktioner som gör det möjligt för Kunder att ta del av RaceChip:s erbjudanden om bildelar. RaceChip kommer ständigt att försöka förnya och förbättra Webbsidan och förbehåller sig rätten att lägga till, förändra och ta bort funktioner.

RaceChip reserverar sig för eventuella skrivfel och felaktigt angivna priser på Webbsidan.

Du uppmanas härmed att läsa igenom ”Användarvillkor Kunder” och spara/skriva ut dem. Du benämns i dessa ”Användarvillkor Kunder” som du eller Kund/en.

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

GARANTIER OCH SERVICE

Se Produktgaranti

 

PRIVAT POLICY

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post."

 

LEVERANSER

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

RETURER

Förutom den lagstadgade ångerrätten ger RaceChip dig den frivilliga rätten att returnera varorna inom 30 dagar efter mottagandet av varorna. Denna rätt att returnera varorna tillåter dig att säga upp avtalet även efter det att 14-dagarsperiodens utgång har löpt ut (se Uttagningsinstruktioner i avsnitt 3.1 ovan) genom att returnera varorna till RaceChip, på adressen som anges i slutet av denna klausul 4.1 inom 30 dagar efter mottagandet av varorna (30-dagarsperioden börjar dagen efter mottagandet av varorna). Tidsfristen uppfylls om varorna skickas innan ovannämnda period löper ut. Den frivilliga rätten att returnera varorna kan emellertid endast utövas om du bara har undersökt varorna för godkännande och du returnerar varorna helt och hållet i sitt ursprungliga tillstånd intakt och oskadat i deras ursprungliga förpackningar. De direkta kostnaderna för returfrakten av varorna måste du själv stå för.

Skicka varan till:

RaceChip Sweden

Odenslanda Gunnevi

355 94 Vederslöv

Sweden

Telefon: +46 070-517 78 20

E-post: support@racechip.se

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.